2 Kasım 2008 Pazar

FIRINDA BALIK

MALZEMELER

3adet palamut balığı

2 ortaboy soğan

3adetdomates

3dişsarmısak

1tatlı kaşığı kekik

tuz

pulbiber (tatlı)

zeytinyağı

HAZIRLANIŞI

Balıkları temizleyip süzgeçe alıp süzüldükten sonra tuzlulayım diğer taraftan soğanları istediğiniz şekilde doğrayalım domateslerinde kabukların ı keselim fırın tepsisine balıkları dizelim domatesle soğanları sarmısağı, kekiği ,tuzu, pulbiberi ,katıp elimizle harmanlayıp balıkların üzerine serelim fırında pişirip servis yapalım AFİYET OLSUN

2 yorum:

forrest gump dedi ki...

ŞU ANDA KARNIM O KADAR ACIKMIŞTI Kİ OLDUMU ŞİMDİ:)
MUHTEŞEM BİR GÖRÜNTÜ OLSA GEREK

ozlemhan dedi ki...

Canım benim bir karedenizli olarak balığın hertürlüsüne evet ellerine sağlık harika görünüyor Milhanla gökdenizide öpüyorum