15 Haziran 2008 Pazar


MANTARLI TAVUK
MALZEMELER
500gr mantar
500gr tavuk göğsü (kuş başı )
3 adet biber
4 adet domates
2 adet soğan
karabiber
tuz pulbiber
yarım çaybardağı zeytin yağ
ÜZERİ İÇİN
250gr rendelenmiş kaşar peyniri
YAPILIŞI
mantarları suda haşlayıp süzgeçe suyunu süzdürelim sonra tencerede kuşbaşı doğranmış tavukları suyu çekene kadar soteleyelip yarım çay bardağı zeytin yağını ilave edip karıştıralım sonra yemeklik doğranmış soğanları biberleri ilave edip soteleyelim domatesleride ekleyip suyu çekene kadar kavuralım mantarları tuzu karabiberi pulbiberi ekleyip borcama dökelim üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ilave edip 200 dereceli önceden ısıtılmış fırına veri kaşar eriyene kadar pişirelim yemeğimiz hazır servis tabağına alıp istediğiniz şekilde süsleyip servise hazırdır
AFİYET OLSUN